III. Környezetvédelmi mérés és mintavétel konferencia

Hírek
Felhívjuk figyelmüket a KSZGYSZ következő konferenciájára, melynek címe „III. Környezetvédelmi mérés és mintavétel aktuális kérdései 2016”sewage

Időpont: 2016. május 24.
Helyszín: Hotel Aréna, 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.

Szövetségünk Mérés Mintavétel Munkacsoportja harmadik alkalommal szervez konferenciát környezetvédelmi mintavételek és mérések témakörben, a korábbi konferenciák tapasztalatai alapján az összes környezeti elemre és hulladékokra vonatkozóan. A konferencia célja, hogy méréstechnikai kérdéseket a gyakorlatban történő alkalmazás/alkalmazhatóság szempontjából világítson meg, közérthető módon.
10.15-kor  Németh Zsolt a Nemzeti Akkreditáló Hatóság tevékenységeiről fog előadást tartani.
A konferencia keretein belül hangsúlyt kap az akkreditációs törvény okozta változások bemutatása. A felmerülő kérdések megvitatásába a laboratóriumi szakemberek mellett be kívánjuk vonni az érintett jogalkotókat, a környezetvédelmi hatóságok szakembereit és a környezetvédelmi analitikai szakmával kapcsolatban álló más szakterületek képviselőit. A konferenciának kiemelt célja, hogy kapcsolatot teremtsen a környezetvédelmi célú mintavételeket és vizsgálatokat végzők, a környezetvédelmi célú vizsgálatok eredményeit felhasználók, és a szakterületre vonatkozó jogszabályi háttér megalkotói-gondozói között. További cél, hogy új mintavételi, vizsgálati innovációk bemutatásra kerüljenek, hangsúlyozottan a gyakorlati alkalmazás szempontjából.
További részletek és jelentkezés a csatolmányban, illetve weboldalunkon.