ÉRTÉKELŐK VÉLEMÉNYEZÉSE

Tisztelt Akkreditált!

Tájékoztatjuk, hogy az Akkreditált Szervezetek Klasztere (ASZEK) segítséget kíván nyújtani a NAH által az értékelési szakaszban alkalmazott szakértők és minősítők személyes kompetenciájának fejlesztéséhez.
Ennek keretében a szakértők és a minősítők egyéni teljesítményével kapcsolatban meg kívánjuk ismerni az akkreditált szervezetek véleményét, melyben kérjük aktív közreműködését az alábbi kérdőív kitöltésével. A beérkezett véleményeket az Akkreditált Szervezetek Klasztere a bizalmas ügykezelés szabályainak betartásával, a véleményező személyek/szervezetek anonimitásának biztosításával összegzi, és a NAH számára eljuttatja.

Kérjük, hogy a véleményező neveként a NAH-nál regisztrált teljes nevet, a NAH értékelő neveként pedig az adott eljárásban részt vevő, véleményezett minősítő/szakértő teljes nevét szíveskedjen megadni.

A kérdőív kitöltését követően az „Elküldés” gomb megnyomásával véleménye közvetlenül az ASZEK-hez érkezik, ahol a beküldő nevét, akkreditációs kategóriáját, az eljárás típusát és idejét kizárólag statisztikai célokra használják, oly módon, hogy abból a véleményező személyére ne lehessen következtetni.

Az eddigi összesítéseket itt lehet elolvasni