Március 28-án Közgyűlést tartottunk!

Március 28-án Közgyűlést tartottunk!

Sikeresen tartotta meg március 28-án évi rendes közgyűlését az ASZEK.

A programot két igen érdekes előadással kezdtük.

Szakmai program kereteiben Billo Kármen, az MGFÜ Közhasznú Nonprofit Kft. Ügyvezetői Kabinetjének szakmai vezetője tartott előadást a vállalkozások ESG-vel kapcsolatos kötelezettségeiről és a kapcsolódó oktatási és tanácsadói piac szervezéséről.

Ezt követően Szabó Anita, a KTM Nemzetközi és Klaszter Osztályának vezetője adott tájékoztatást az új Klaszterstratégia gyakorlati megvalósításának terveiről. A résztvevő tagok sok kérdése azt mutatta, hogy nagy az érdeklődés a témák iránt.

Az előadásokat követően Markó Csaba ügyvezető összegezte az elmúlt év tevékenységét: sikeres rendezvényeket, érdekképviseleteket, véleményezéseket, NAH-al való kapcsolattartást illetve a klaszter 2023-as pénzügyi beszámolóját.  Markó Csaba ez év áprilisában nyugdíjba vonul, helyét Papp Zoltán veszi át a klaszter menedzsmentben, aki ennél fogva a 2024-es terveket, pénzügyi tervet ismertette. Ezt követték az SZB és EURACHEM beszámolók. A tagság a beszámolókat egyhangúlag jóváhagyta. Az aláírt részletes jegyzőkönyv a tagok részére hamarosan megküldjük.